Battenfeld
Injectări mase plastice
Mynx
Prelucrări prin aşchiere
Robofil
Proiectare şi execuţie matriţe
Puma
Prelucrări mecanice


      Fabrica "VICTORIA" din Arad a fost infiintata in anul 1951. Intre anii 1955-1990 fabrica de ceasuri a trecut prin mai multe faze de dezvoltare.
In anul 1951 in fabrica de ceasuri se produceau 300 de ceasuri ajungand in anul 1989 la 1.000.000 de ceasuri.
Ceasurile s-au produs in diferite sortimente, cum ar fi: ceasuri desteptatoare, ceasuri de perete cu pendul, ceasuri de perete cu mecanisme quart.
Victoria a produs si produce mecanisme pentru industrie si componente pentru mecanica fina. Din 1993 Victoria produce contoare de apa rece cu un debit de 1,5 m3/h; 2,5 m3/h si 6 m3/h, contoare de apa calda si rece de 1,5 m3/h pentru apartamente.
      Anul 1999 a fost un an deosebit pentru Victoria, in decembrie firma B.A.P.D. a cumparat pachetul majoritar de actiuni al fabricii, ca urmare Victoria este privatizata, actionar majoritar al fabricii fiind d-ul ec. Mainescu Ioan.
Dupa privatizare s-a trecut la un amplu program de investitii. S-au achizitionat utilaje de ultima generatie cum ar fi compresoare cu surub, utilaje cu comanda numerica atat pentru operatii conventionale cum ar fi strungurile cu comanda numerica, centrele de prelucrat verticale cu comanda numerica, masini de injectat, dar si utilaje pentru prelucrari neconventionale cum ar fi electroeroziunea cu fir si cu electrod produse de firma elvetiana Charmilles.
      Aceste dotari au permis executia de SDV-uri performante si a unei largi game de produse destinate producatorilor de mobila.
In momentul de fata se produc peste 20 de modele de picioare din plastic si din metal si mecanisme pentru mobilier.
      Actuala dotare a sculeriei ne permite sa executam SDV-uri si pentru alte produse complexe atat din domeniul mecanicii fine cat si pentru producatorii de mobilier.
Copyright © 2006